Knederij | Tenen analyse
262
page-template-default,page,page-id-262,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Wat vertellen uw tenen?

Tenen analyse of tenen lezen is een behandeling voor mensen die zelfkennis willen opdoen. Het is een manier om uzelf beter te leren kennen, uw ontwikkeling te volgen en te zien hoe u reageert op uw omgeving. Het is bovendien een manier om zicht te krijgen op hoe het op het emotionele vlak met u gesteld is.

Ook kan een tenen-lees-behandeling een goede hulp zijn bij de opvoeding van kinderen. Ouders kunnen beter onderkennen wat het kind wel en niet kan en dus accepteren waar de sterke punten liggen en waar accenten in mogelijkheden of onmogelijkheden liggen. Omgekeerd kunnen ook kinderen hun ouders beter leren begrijpen als ze inzien hoe hun karakter en gedrag in elkaar steken.

 

Vanzelfsprekend weet u doorgaans al goed wat er speelt. Als door het tenen lezen bevestigd wordt wat u al wist en/of vermoedde, kan dat leiden tot extra begrip en dus waarschijnlijk tot nog betere verstandhoudingen met anderen.

 

Ook voor mensen die zich minder goed of helemaal niet kunnen uiten, kan een tenenanalyse een uitstekend instrument zijn. In de omgang met jonge kinderen en geestelijk beperkten is gebleken dat tenen lezen van groot nut kan zijn.

Bij een behandeling worden uw tenen bekeken, worden ze eventueel bevoeld en/of gefotografeerd. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Vervolgens ontvangt u na verloop van maximaal 2 weken een schriftelijke analyse, per post of e-mail. Voor de beantwoording van vragen naar aanleiding van de analyse, kunt u vanzelfsprekend een nieuwe afspraak maken.

 

Deze behandeling valt NIET onder de natuurgeneeskunde en wordt dan ook NIET vergoed door zorgverzekeraars.