Hotstonemassage
256
page-template-default,page,page-id-256,bridge-core-3.0.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

De goede effecten van een Hotstonemassage

Hotstonemassage is, zoals het woord al zegt, een massage met warme stenen. De combinatie van warmte en bewegingen zorgt ervoor dat de massage dieper in het spierweefsel doordringt.

Hotstonemassage stimuleert de afvoer van afvalstoffen, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, activeert de organen en brengt het lichaam weer in balans

 

De hotstonemassage is met name geschikt voor de behandeling van spanning, stress en slechte doorbloeding. Maar ze is ook zeker prettig ter algehele ontspanning van lichaam en geest.

 

Bij het masseren warme basaltstenen. Deze stenen zijn ontstaan uit de lava van vulkanen en afgekoeld eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en zo hun mooie ronde vorm hebben gekregen. Door de warme olie, in combinatie met de warme stenen ontstaat er een diepere ontspanning en de bloed- en lymfestromen verbeteren. Blokkades in het spierweefsel worden makkelijker weggenomen door de combinatie van massage en warmte.

 

Deze behandeling valt NIET onder de natuurgeneeskunde en wordt dan ook NIET vergoed door zorgverzekeraars.