Knederij | OncoReflex
264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-264,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

OncoReflex met respect voor het leven

OncoReflex kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem, het afvoeren van de afvalstoffen en het in balans brengen van emoties.

In de praktijk komen steeds vaker cliënten met kanker. Tijdens de reguliere behandelingen zoals chemokuren, bestralingen of operaties zoeken zij ondersteuning. En ook na de reguliere behandelingen zijn er nog vaak klachten waarvoor hulp wordt gezocht.

 

Om deze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn start ik in november 2017 met de Master Training OncoReflex. Daarin komen onder meer de medisch reguliere en de natuurgeneeskundige aspecten van de ziekte aan bod. Daarnaast worden er specifieke behandelingen en voetreflexmassagetechnieken aangeleerd en wordt er aandacht besteed aan het omgaan met de emotionele gevolgen.