OncoReflex
264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-264,bridge-core-3.0.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

OncoReflex met respect voor het leven

OncoReflex kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem, het afvoeren van de afvalstoffen en het in balans brengen van emoties.

In de praktijk komen steeds vaker cliënten met kanker of die kanker hebben gehad. Tijdens de reguliere behandelingen zoals chemokuren, bestralingen of operaties zoeken zij ondersteuning. En ook na de reguliere behandelingen zijn er nog vaak klachten waarvoor hulp wordt gezocht.

Om deze cliënten nog beter van dienst te kunnen hebben Alide en Ellen de Master Training OncoReflex gevolgd. Daarin komen onder meer de medisch reguliere en de natuurgeneeskundige aspecten van de ziekte aan bod. Daarnaast worden er specifieke behandelingen en voetreflexmassagetechnieken aangeleerd en wordt er aandacht besteed aan het omgaan met de emotionele gevolgen. Dit maakt dat wij gericht op de specifieke wensen van onze cliënt het behandelplan kunnen maken. Belangrijk voor ons is dat we de cliënt weer een positief lichaamscontact laten ervaren.