Voetreflextherapie
254
page-template-default,page,page-id-254,bridge-core-3.0.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Het draait om de voetreflextherapie

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, de verbetering van de bloed- en energiedoorstroming en de beïnvloeding van het zenuwstelsel.

Door de reflexzones in de voet en het onderbeen te masseren, worden de doorbloeding en de energiedoorstroming in organen en weefsels bevorderd. Zuurstof en voeding kunnen de weefsels beter bereiken, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de blokkades in de energiedoorstroming worden opgeheven. Veel verschillende klachten worden verlicht. Sommige klachten verdwijnen zelfs.

 

Een behandeling duurt normaal 50 minuten. De eerste neemt echter 1½ uur. Tijdens het intakegesprek komen diverse zaken aan de orde voor een goed beeld van de klacht(en) die spelen: gezondheid, voedingspatroon, medicijngebruik, dag-/nachtritme, erfelijke aandoeningen etc.