Waarborgen
404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-404,bridge-core-3.0.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Knederij is aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT). De FAGT is een beroepsorganisatie voor additief geneeskundig therapeuten en heeft als voornaamste doelstelling het bevorderen van de kwaliteit van de additieve (complementaire) geneeskunde. Klik hier voor de website van de FAGT: www.fagt.org.

Knederij is geregistreerd in het RBCZ-register (HBO-Register van Beroepsbeoefenaren complementaire zorg) en valt onder het TCZ-tuchtrecht.

Knederij is voor de WWKGZ via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl voor klachtafhandeling en bij geschillen.