Stoelmassage
260
page-template-default,page,page-id-260,bridge-core-3.0.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Op de Stoelmassage

Stoelmassage is een korte massage van 20 minuten, door de kleding heen, er wordt geen olie bij gebruikt. De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. De stoel ondersteund alle ledematen, zodat het lichaam zich helemaal kan ontspannen.

Een stoelmassage zorgt ervoor dat de spieren, die het meest te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding, zich ontspannen. Denk hierbij aan hoofd, nek, rug en schouders. Onder andere RSI en werkstress worden voorkomen. Na de massage voelt men zich ontspannen en verfrist, omdat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt.

 

Deze behandeling valt NIET onder de natuurgeneeskunde en wordt dan ook NIET vergoed door zorgverzekeraars.